VALOPILLERI

valopilleri

SUOMALAINEN DESIGN-VALAISIN

 
06.jpg

Valaisin

Valopilleri on kotimaisena käsityönä tuotettu design-valaisin. Valopillerin pintamateriaalit ovat suupuhallettua lasia ja suomalaista koivua. Valaisimen johto on puuvillaa.

 

 

PIRISTÄ ARKEASI

 
01.jpg

DESIGNIA

LÄHELTÄ

Valopillerin puuosat tuotetaan Espoossa ja Lasiosat Riihimäellä. Valaisimen elektroniikkakomponentit valmistetaan Barcelonassa ja kangasjohto Tallinnassa. Valonlähteenä käytetään energiatehokkaita ledejä. Valopillerit kootaan Helsingin Alppilassa.

 

PÖYTÄVALAISIMEN UUSI MUOTO

 
05.jpg
 

TULEVAISUUDEN NÄKYMÄT

 

Ostamalla Valopillerin, tuet suomalaista käsityöosaamista ja paikallisesti tuotettua designia. Teemme tuotekehitystä kohti teknisempiä versioita valaisimesta, joihin sisältyvät akkujärjestelmät, langattomat hallintamahdollisuudet ja intuitiivinen käyttö. Missiomme on kuroa umpeen tietotekniikan ja perinteisen muotoilun välistä kuilua. Tämä Valopilleri on ensimmäinen askel tällä matkalla.

#VALOPILLERI

VALOPILLERI 249 €

Sisältää kuljetuksen Suomeen Postin pakettiautomaattiin tai kotiinkuljetuksena, jos toimituskohde Helsingin keskustan liepeillä.

Verkkokauppamme avautuu piakkoin,  mutta valaisinta voi tilata jo nyt sähköpostitse. Myytävänä myös Helsingin keskustan Artekissa, Keskuskatu 1B.

Lauri Lemmenlehti
lauri.lemmenlehti@valopilleri.fi
+358 400 775 945